pescuit

vanatoare

Balta pescuit Grojdibodu - Olt

Denumire balta pescuit :

GROJDIBODU

Judet balta pescuit:

Olt

Localitate balta pescuit :

Corabia Grojdibodu


Posibilitati de acces la balta de pescuit GROJDIBODU

Balta se afla in apropierea localitatii Grojdibodu. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.

Informatii si regulament pescuit la balta GROJDIBODU

taxa pescuit GROJDIBODU Taxa pescuit : permis AJVPS
taxa navomodel GROJDIBODU Taxa navomodel pescuit : permis AJVPS
taxa prinde si elibereaza GROJDIBODU Taxa pescuit (prinde si elibereaza): permis AJVPS
numar undite Numar undite utilizate : 4
cantitate peste Cantitate de peste ce poate fi retinuta : 5 Kg
perioada pescuit Perioada pescuit : Rasarit Apus
posibilitati cazare Posibilitati de cazare :ALTE BALTI DE PESCUIT DIN Olt
BARAJ DRAGANESTI OLT - Draganesti, Olt
Locul de pescuit se afla pe directia de mers Slatina - Caracal, imediat pana intr-o statie peco se face un drum la dreapta, in localitatea Draganesti, dupa aproximativ 900 metri se face iar un drum la draepta care duce la locul de
BARAJ IZBICENI - Izbiceni, Olt
Balta se afla in apropierea localitatii Izbiceni. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
BARAJ RUSANESTI - Rusanesti, Olt
Balta se afla in apropierea localitatii Rusanesti. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
CAMPU MARE - Dragoesti, Olt
Balta se afla in apropierea localitatii Dragoesti. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
COLONESTI - Colonesti, Olt
Balta se afla in apropierea localitatii Colonesti. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, salau, oblete, biban, babusca.
CURTISOARA - Slatina, Olt
Balta se afla in apropierea localitatii Curtisoara. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
FAGETELU - Fagetelu, Olt
Balta se afla in apropierea localitatii Fagetelu. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
FRUNZARU - Frunzaru, Olt
Balta se afla in apropierea localitatii Frunzaru. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
PERIETI - Perieti, Olt
Balta se afla in apropierea localitatii Perieti. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
Cauti un loc de pescuit ? Scrie numele aici :


CONT UTILIZATOR
utilizator utilizator
Sambata, 3 Decembrie 2016
solunar pescuit decembrie Solunar decembrie 2016