pescuit

vanatoare

Balta pescuit Fulga - Prahova

Denumire balta pescuit :

FULGA

Judet balta pescuit:

Prahova

Localitate balta pescuit :

Fulga


Posibilitati de acces la balta de pescuit FULGA

Balta se afla in apropierea localitatii Fulga. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, biban, babusca.

Informatii si regulament pescuit la balta FULGA

taxa pescuit FULGA Taxa pescuit : 50 Lei
taxa navomodel FULGA Taxa navomodel pescuit :
taxa prinde si elibereaza FULGA Taxa pescuit (prinde si elibereaza):
numar undite Numar undite utilizate : 4
cantitate peste Cantitate de peste ce poate fi retinuta : 5 Kg
perioada pescuit Perioada pescuit : 12 ore
posibilitati cazare Posibilitati de cazare :ALTE BALTI DE PESCUIT DIN Prahova
BREBU - Brebu campina, Prahova
Balta se afla in apropierea localitatii Brebu. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, rosioara, biban, babusca.
BUCOV CARAMIZI - Ploiesti, Prahova
Balta se afla in apropierea localitatii Ploiesti. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
CARAMIDA - Fulga, Prahova
Balta se afla in apropierea localitatii Fulga. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, biban, babusca.
LA GIGEL - Pisculesti, Prahova
Balta se afla in apropierea localitatii Romanesti. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, oblete, biban, babusca.
LIPANESTI - Lipanesti, Prahova
Balta se afla in apropierea localitatii Lipanesti. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, platica, oblete, biban, babusca.
MAGULA - Albesti, Prahova
Balta se afla in apropierea localitatii Albesti. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
MOARA - Salciile, Prahova
Balta se afla in apropierea localitatii Salciile. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
NEDELEA - Nedelea, Prahova
Balta se afla in apropierea localitatii Nedelea. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, somn, stiuca, biban, babusca.
PAREPA 1 - Parepa, Prahova
Balta se afla in apropierea localitatii Parepa. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
Cauti un loc de pescuit ? Scrie numele aici :


Login
Inregistrare
Resetare parola
Joi, 26 Aprilie 2018
solunar pescuit aprilie Solunar aprilie 2018