pescuit

vanatoare

Balta pescuit Frunzaru - Olt

Denumire balta pescuit :

FRUNZARU

Judet balta pescuit:

Olt

Localitate balta pescuit :

Frunzaru


Posibilitati de acces la balta de pescuit FRUNZARU

Balta se afla in apropierea localitatii Frunzaru. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.

Informatii si regulament pescuit la balta FRUNZARU

taxa pescuit FRUNZARU Taxa pescuit : permis AJVPS
taxa navomodel FRUNZARU Taxa navomodel pescuit : permis AJVPS
taxa prinde si elibereaza FRUNZARU Taxa pescuit (prinde si elibereaza): permis AJVPS
numar undite Numar undite utilizate : 4
cantitate peste Cantitate de peste ce poate fi retinuta : 5 Kg
perioada pescuit Perioada pescuit : Rasarit Apus
posibilitati cazare Posibilitati de cazare :ALTE BALTI DE PESCUIT DIN Olt
BARAJ DRAGANESTI OLT - Draganesti, Olt
Locul de pescuit se afla pe directia de mers Slatina - Caracal, imediat pana intr-o statie peco se face un drum la dreapta, in localitatea Draganesti, dupa aproximativ 900 metri se face iar un drum la draepta care duce la locul de
BARAJ IZBICENI - Izbiceni, Olt
Balta se afla in apropierea localitatii Izbiceni. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
BARAJ RUSANESTI - Rusanesti, Olt
Balta se afla in apropierea localitatii Rusanesti. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
CAMPU MARE - Dragoesti, Olt
Balta se afla in apropierea localitatii Dragoesti. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
COLONESTI - Colonesti, Olt
Balta se afla in apropierea localitatii Colonesti. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, salau, oblete, biban, babusca.
CURTISOARA - Slatina, Olt
Balta se afla in apropierea localitatii Curtisoara. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
FAGETELU - Fagetelu, Olt
Balta se afla in apropierea localitatii Fagetelu. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
GROJDIBODU - Corabia grojdibodu, Olt
Balta se afla in apropierea localitatii Grojdibodu. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
IPOTESTI OLT - Ipotesti, Olt
Locul de pescuit Ipotesti se afla pe directia de mers Slatina - Draganesti, in localitatea Maruntei se face un drum la dreapta care duce spre barajul de la Ipotesti. Specii existente de pesti : crap, caras, biban, salau, somn, bab
Cauti un loc de pescuit ? Scrie numele aici :


Login
Inregistrare
Resetare parola
Luni, 25 Iunie 2018
solunar pescuit iunie Solunar iunie 2018