pescuit

vanatoare

Balta pescuit Cotul Chiului - Galati

Denumire balta pescuit :

COTUL CHIULUI

Judet balta pescuit:

Galati

Localitate balta pescuit :

Stoicani


Posibilitati de acces la balta de pescuit COTUL CHIULUI

Balta se afla in vecinatatea localitatii Stoicani la aproximativ 28 km de Galati. Drumul este destul de bun . Specii existente de pesti : caras, crap, rosioara.

Informatii si regulament pescuit la balta COTUL CHIULUI

taxa pescuit COTUL CHIULUI Taxa pescuit : 20 Lei
taxa navomodel COTUL CHIULUI Taxa navomodel pescuit :
taxa prinde si elibereaza COTUL CHIULUI Taxa pescuit (prinde si elibereaza):
numar undite Numar undite utilizate :
cantitate peste Cantitate de peste ce poate fi retinuta : Kg
perioada pescuit Perioada pescuit : 12 ore
posibilitati cazare Posibilitati de cazare :ALTE BALTI DE PESCUIT DIN Galati
CASTRANOVA - Castranova, Galati
Balta este situata in apropierea localitatii Castranova la aproximativ 39 km de Craiova. Drumul este destul de bun . Specii existente de pesti : caras, crap, rosioara.
CATUSA - Galati, Galati
Balta se afla pe directia de mers Galati -Tecuci . Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, platica, rosioara, biban.
COROD - Corod, Galati
Balta se afla pe directia de mers Tecuci- Matca - Corod. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : crap, caras, platica, biban, oblete.
LOZOVA - Branistea, Galati
Pe drumul intre Galati si Tecuci dupa ce iesi din loc. Branistea la 500 m se face un drum pietruit la dreapta care trece pe sub calea ferata. Dupa inca max 500 m. ajungeti la balta. Specii: Crap- Caras. Balta se afla pe directia
MATA ARADEANU - Oancea, Galati
Balta se afla in vecinatatea localitatii Oancea. Drumul este destul de bun dar atentie p etimp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, platica, salau, fitofag.
NAMOLOASA - Namoloasa, Galati
Balta este situata pe directia de mers Focsani - Nanesti - Namoloasa. Dupa biderica din Namoloasa se face un drum la dreapta care duce la balta . Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti :
OANCEA SLOBOZIA - Oancea slobozia, Galati
Baltile sunt situate in vecinatatea localitaii Slobozia. Drumul este destul de bun dar impracticabil pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : ten, caras, biban, crap, fitofag, somn.
POTCOAVA - Branistea, Galati
Balta se afla pe directia de mers Tecuci - Galati la aproximativ 27 Km de Galati. Drumul este destul de bun dar impracticabil pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : ten, caras, biban, crap, fitofag, oblete, babusca, somn.
PRIPOANA ALBASTRA - Priponesti, Galati
Balta este situata in vecinatatea localitatii Priponesti la aproximativ 28km de Tecuci. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, biban, oblete, babusca.
Cauti un loc de pescuit ? Scrie numele aici :


Login
Inregistrare
Resetare parola
Luni, 25 Martie 2019
solunar pescuit martie Solunar martie 2019