pescuit

vanatoare

Balta pescuit Colonesti - Olt

Denumire balta pescuit :

COLONESTI

Judet balta pescuit:

Olt

Localitate balta pescuit :

Colonesti


Posibilitati de acces la balta de pescuit COLONESTI

Balta se afla in apropierea localitatii Colonesti. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, salau, oblete, biban, babusca.

Informatii si regulament pescuit la balta COLONESTI

taxa pescuit COLONESTI Taxa pescuit : 50 Lei
taxa navomodel COLONESTI Taxa navomodel pescuit :
taxa prinde si elibereaza COLONESTI Taxa pescuit (prinde si elibereaza): 30 Lei
numar undite Numar undite utilizate : 4
cantitate peste Cantitate de peste ce poate fi retinuta : 5 Kg
perioada pescuit Perioada pescuit : 12 ore
posibilitati cazare Posibilitati de cazare :ALTE BALTI DE PESCUIT DIN Olt
BARAJ DRAGANESTI OLT - Draganesti, Olt
Locul de pescuit se afla pe directia de mers Slatina - Caracal, imediat pana intr-o statie peco se face un drum la dreapta, in localitatea Draganesti, dupa aproximativ 900 metri se face iar un drum la draepta care duce la locul de
BARAJ IZBICENI - Izbiceni, Olt
Balta se afla in apropierea localitatii Izbiceni. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
BARAJ RUSANESTI - Rusanesti, Olt
Balta se afla in apropierea localitatii Rusanesti. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
CAMPU MARE - Dragoesti, Olt
Balta se afla in apropierea localitatii Dragoesti. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
CURTISOARA - Slatina, Olt
Balta se afla in apropierea localitatii Curtisoara. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
FAGETELU - Fagetelu, Olt
Balta se afla in apropierea localitatii Fagetelu. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
FRUNZARU - Frunzaru, Olt
Balta se afla in apropierea localitatii Frunzaru. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
GROJDIBODU - Corabia grojdibodu, Olt
Balta se afla in apropierea localitatii Grojdibodu. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
IPOTESTI OLT - Ipotesti, Olt
Locul de pescuit Ipotesti se afla pe directia de mers Slatina - Draganesti, in localitatea Maruntei se face un drum la dreapta care duce spre barajul de la Ipotesti. Specii existente de pesti : crap, caras, biban, salau, somn, bab
Cauti un loc de pescuit ? Scrie numele aici :


Login
Inregistrare
Resetare parola
Luni, 19 August 2019
solunar pescuit august Solunar august 2019