pescuit

vanatoare

Balta pescuit Cetariu - Bihor

Denumire balta pescuit :

CETARIU

Judet balta pescuit:

Bihor

Localitate balta pescuit :

Cetariu


Posibilitati de acces la balta de pescuit CETARIU

Balta se afla pe directia de mers Episcopia Bihor - Paleu la aproximativ 16Km de Oradea. Specii existente de pesti : caras, crap, oblete.

Informatii si regulament pescuit la balta CETARIU

taxa pescuit CETARIU Taxa pescuit :
taxa navomodel CETARIU Taxa navomodel pescuit :
taxa prinde si elibereaza CETARIU Taxa pescuit (prinde si elibereaza):
numar undite Numar undite utilizate : 4
cantitate peste Cantitate de peste ce poate fi retinuta : 5 Kg
perioada pescuit Perioada pescuit : 12 ore
posibilitati cazare Posibilitati de cazare :ALTE BALTI DE PESCUIT DIN Bihor
BOLCAS - Cristur, Bihor
Balta are aproximativ 100 hectare,cu adancimi cuprinse intre 1 si 2 metri. Drumul este impracticabil pe timp ploios. Specii existente de pesti: caras, crap, biban ,oblete.
CURTUISENI - Curtuiseni, Bihor
Balta este situata la limita judetelor Bihor - Satu-Mare, la o distanta de 400 metri de D.N. Drumul este destul de bun.Balta are o suprafata de aproximativ 2 hectare .Speciie existente de pesti : caras, crap, stiuca. Se poate cum
FEGERNIC - Fegernic, Bihor
Pe directia de mers Oradea - Marghita, cand ajungeti in dreptul benzinariei Exxod, se face dreapta si dupa aproximativ 900 metri stanga pe drum de tara care duce exact la balta. Specii existente de pesti : crap, caras.
GALOSPETREU - Galospetreu, Bihor
Accesul pe balta se face pe directia de mers Carei - Oradea, dupa localitatea Curtuiseni. Drumul pe care se merge este de aproximativ 1,7 km. Specii existente de pesti : caras, crap, somn.
GEPIU - Gepiu, Bihor
Balta se afla pe directia de mers Oradea - Gepiu, cam la aproximativ 20 km de Oradea. Drumul este impracticabil pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : crap, caras, biban, regina.
HUSASAU - Husasau de cris, Bihor
Balta se afla pe directia de mers Oradea - Odorhei - Fugiu, cam la aproximativ 16 km de Oradea, in dreptul bisericii din Husasau se face pe primul drum in dreapta. Drum destul de bun. Balta are o suprafata de aproximativ 1/2 hecta
HUSASAU DE CRIS - Ineu, Bihor
Drumul este destul de bun. Specii existente de pesti : caras, crap, biban, stiuca,oblete.
IER - Curtuiseni, Bihor
Balta este amplasata in apropierea satului Vasad din judetul Bihor. Drumul este destul de bun. Specii existente de pesti : stiuca, caras, crap.
LACUL VITELOR - Oradea, Bihor
Balta se gaseste in apropierea localitatii Cetariu din judetul Bihor. La iesirea din localitatea Cetariu se face un drum la stanga care duce la balta . Drumul este destul de bun. Specii existente de pesti : crap, caras, biban, ten
Cauti un loc de pescuit ? Scrie numele aici :


Login
Inregistrare
Resetare parola
Luni, 26 August 2019
solunar pescuit august Solunar august 2019