pescuit

vanatoare

Balta pescuit Calugareni - Dolj

Denumire balta pescuit :

CALUGARENI

Judet balta pescuit:

Dolj

Localitate balta pescuit :

Bistret


Posibilitati de acces la balta de pescuit CALUGARENI

alta este situata in vecinatatea localitatii Bistret. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : crap, rosioara, caras, oblete, biban, babusca, ten, fitofag, novac.

Informatii si regulament pescuit la balta CALUGARENI

taxa pescuit CALUGARENI Taxa pescuit : permis AJVPS
taxa navomodel CALUGARENI Taxa navomodel pescuit : Permis AJVPS
taxa prinde si elibereaza CALUGARENI Taxa pescuit (prinde si elibereaza): Permis AJVPS
numar undite Numar undite utilizate : 4
cantitate peste Cantitate de peste ce poate fi retinuta : 5 Kg
perioada pescuit Perioada pescuit : Rasarit Apus
posibilitati cazare Posibilitati de cazare :ALTE BALTI DE PESCUIT DIN Dolj
CALUGARENI SALNICE - Bistret, Dolj
Balta se afla pe directia de mers Segarcea - Giurgita - Carna - Bistret. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : crap, rosioara, caras, oblete, biban, babusca, ten, fitofag, novac. Este
CARAULA - Caraula, Dolj
Balta este situata la aproximativ 80 km de Craiova in vecinatatea localitatii Caraula. Dupa prima biderica din sat se face un drum la stanga, care duce exact la balta. Drumul este destul de bun. Specii existente de pesti : caras,
CIUTURA - Ciutura, Dolj
Balta se afla situata la aproximativ 19 km de Craiaova in vecinatatea localitatii Varvorul de Sus. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : oblete, caras, biban, babusca.
DUNARENI - Bistret, Dolj
Balta se afla pe directia de mers Craiova - Segarcea - Carna - Plosca - Bistret. Inainte de Bistret se face un drum la stnga pe langa prima constructie apoi se intra pe dig.Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie.
DUNARENI BAZINUL 1 - Dunareni, Dolj
Balta se afla in vecinatatea localitatii Dunareni. Drum destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, platica, babusca.
FANTANELE - Radovan, Dolj
Balta se afla pe directia de mers Craiova - Calafat. In localitatea Radovanse face dreapta pe a doua strada si se ajunge la balta. Drumul este impracticabil pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, novac, fitofa
GEORMANI - Teasc, Dolj
Balta se afla pe directia de mers Craiova - Bechet .Imediat la iesirea din localitatea Teasc se face un drum la stanga spre Statiunea Victoria.Drumul este destul de bun. Specii existente de pesti : caras, somn, platica, crap, rosi
GIURGITA - Giurgita, Dolj
Balta este situata in apropierea localitatii Giurgita. Drumul este destul de bun dar impracticabil pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, rosioara.
MARICA - Teasc, Dolj
Balta este situata pe directia de mers Craiova - Bechet. Imediat la intrarea in localitatea Badosi se face un drum la stanga pe langa statia peco. Drumul este destul de bun. Specii existente de pesti : caras, salau, crap, platica.
Cauti un loc de pescuit ? Scrie numele aici :


Login
Inregistrare
Resetare parola
Luni, 25 Iunie 2018
solunar pescuit iunie Solunar iunie 2018