pescuit

vanatoare

Balta pescuit Buturugeni Magura - Giurgiu

Denumire balta pescuit :

BUTURUGENI MAGURA

Judet balta pescuit:

Giurgiu

Localitate balta pescuit :

Buturugeni


Posibilitati de acces la balta de pescuit BUTURUGENI MAGURA

Balta se afla pe directia de mers Mihailesti - Malul Spart - Buturugeni. Imediat la intrarea in localitatea Buturugeni se face dreapta pe a patra straduta si se continua drumul pana la casuta paznicilor baltii. Drumul este destul de bun . Specii existente de pesti : caras, crap, babusca, fitofag, novac, mreana, ten. Nu este permis pescuitul nocturn.

Informatii si regulament pescuit la balta BUTURUGENI MAGURA

taxa pescuit BUTURUGENI MAGURA Taxa pescuit : 60 Lei
taxa navomodel BUTURUGENI MAGURA Taxa navomodel pescuit :
taxa prinde si elibereaza BUTURUGENI MAGURA Taxa pescuit (prinde si elibereaza):
numar undite Numar undite utilizate : 4
cantitate peste Cantitate de peste ce poate fi retinuta : 5 Kg
perioada pescuit Perioada pescuit : 12 ore
posibilitati cazare Posibilitati de cazare :ALTE BALTI DE PESCUIT DIN Giurgiu
ALBELE - Schitu, Giurgiu
Balta este situata pe directia de mers Bucuresti - Ghimpati - Schitu - Albele. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, salau.
ALBELE PETRU RARES - Albele, Giurgiu
Balta se afla pe directia de mers Ghimpati - Bila - Schitu - Vlasinu - Valea Bujorului. Imediat la iesirea din localitatea Valea Bujorului se face un drum la dreapta pe langa padure si se merge aproximativ 3,5 km dupa care va apar
BALANOAIA - Balanoaia, Giurgiu
Balta este situata in vecinatatea localitatii Balanoaia . Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, babusca.
BALARIA 1 - Valea popilor, Giurgiu
Balta este situata pe directia de mers Bucuresti - Bragadiru ? Mihailesti ? Stalpu, in vecinatatea localitatii Valea Popilor . Are o suprafata de aproximativ 7 hectare. Drumul este destul de bun . Specii existente de pesti : caras
BALTA L F G - Poenari, Giurgiu
Balta este situata in vecinatatea localitatii Poenari . Drumul este destul de bun . Specii existente de pesti : caras, crap, babusca.
BALTA LUI FLORIN - Buturugeni, Giurgiu
Balta este situata in vecinatatea localitatii Buturugeni . Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, babusca, platica, salau.
BALTA LUI MIMIS - Gogosari, Giurgiu
Balta se afla in vecinatatea localitatii Gogosari. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap.
BALTILE ONCESTI 1 SI 2 - Balanoaia, Giurgiu
Balta se afla pe directia de mers Ghimpati - Giurgiu .La aproximativ 10 km de Giurgiu se face un drum la dreapta. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, salau.
BILA - Ghimbati, Giurgiu
Balta se afla pe directia de mers Bucuresti - Bragadiru- Mihailesti - Gorneni - Stalpu - Ghimpati. In dreptul statiei peco se face un drum la dreapta si se merge aproximativ 5 km. Drumul este destul de bun . Specii existente de p
Cauti un loc de pescuit ? Scrie numele aici :


Login
Inregistrare
Resetare parola
Luni, 25 Iunie 2018
solunar pescuit iunie Solunar iunie 2018