pescuit

vanatoare

Balta pescuit Benga - Calarasi

Denumire balta pescuit :

BENGA

Judet balta pescuit:

Calarasi

Localitate balta pescuit :

Sarulesti Sat


Posibilitati de acces la balta de pescuit BENGA

Balta se afla pe directia de mers Branesti - Fundulea - Tamadau - Sarulesti Sat. In Sarulesti Sat se face un drum la dreapta si se merge pana la calea ferata, apoi seface stanga imediat dupa calea ferata si se continua drumul pana la o bifurcatie; aici se va merge pe drumulcare duce la stanga si se merge aproximativ 4 km pe linga linia ferata.Imediat dupa trecerea pe sub autostrada, se vede prima balta in dreapta. Se continua drumul si se ajunge la balta aadoua.. Drumul este destul de bun . Specii existente de pesti : biban, crap, rosioara, somn, regina, caras, ten, fitofag .

Informatii si regulament pescuit la balta BENGA

taxa pescuit BENGA Taxa pescuit : 100 Lei
taxa navomodel BENGA Taxa navomodel pescuit :
taxa prinde si elibereaza BENGA Taxa pescuit (prinde si elibereaza):
numar undite Numar undite utilizate : 4
cantitate peste Cantitate de peste ce poate fi retinuta : 5 Kg
perioada pescuit Perioada pescuit : 12 ore
posibilitati cazare Posibilitati de cazare :ALTE BALTI DE PESCUIT DIN Calarasi
APROZI - Aprozi budesti, Calarasi
Balta se afla pe directia de mers Bucuresti - Oltenita. In Budesti se face un drum la stanga peste calea ferata si dupa aproximativ 5km se ajunge pe balta. Drumul este destul de bun . Specii existente de pesti : biban, crap, rosi
ARTARI - Ileana, Calarasi
Balta se afla in apropierea localitatii Ileana. Drumul este destul de bun . Specii existente de pesti : biban, crap, rosioara, regina, caras, ten, scobar, clean .
BALACEANCA - Frumusani, Calarasi
Pe directia de mers Bucuresti - Oltenita - Popesti Leordeni. La aproximativ 4 Km de Popesti Leordeni, se vede un indicator pe care scrie "Balta pescuit". Se face un drum stanga si se merge aproximativ 500 m pana la balta. Drumu
BALTA BGS - Dragoiesti, Calarasi
Balta se afla pe directia de mers Movilita - Dragoesti . Drumul este destul de bun . Specii existente de pesti : biban, crap, regina, caras, ten, scobar, clean, somn, stiuca .
BALTA LUI SORIN - Belciugatele, Calarasi
Balta este situata pe directia de mers Belciugatele - Maioru - Valea Iazurilor. Drumul este destul de bun pana la balta . Specii existente de pesti : biban, crap, rosioara, somn, caras, ten, scobar, clean .
BALTA OLTENITEI DN 4 KM 6 - Oltenita, Calarasi
Balta se afla pe directia de mers Bucuresti - Oltenita (DN4) - Curcani - Valea Rosie. Taxele baltii sunt urmatoarele :
100 Lei - 12 ore 5 kg(crap intre 1 si 4kg), caras nelimitat;
60 Lei - 12 ore C&R ;
30 Lei / undita
BALTA ZIMBRU - Zimbru, Calarasi
Balta se afla pe directia de mers Bucuresti - Lehliu Gara - Calarasi Drumul este destul de bun . Specii existente de pesti : biban, crap, rosioara, regina, oblete, caras, ten, scobar, clean, somn .
BAZINUL 3 - Valea argovei, Calarasi
Balta se afla pe directia de mers Lehliu - Valea Argovei - Pavelescu - 3 bazine mai sus. Drumul este destul de bun dar impracticabil pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : biban, crap, rosioara, somn, caras, ten, scobar,
BAZINUL 7 - Valea argovei, Calarasi
Balta se afla pe directia de mers Lehliu - Valea Argovei - Pavelescu. Drumul este destul de bun dar impracticabil pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : biban, crap, rosioara, regina, caras, ten, fitofag .
Cauti un loc de pescuit ? Scrie numele aici :


Login
Inregistrare
Resetare parola
Luni, 25 Iunie 2018
solunar pescuit iunie Solunar iunie 2018