pescuit

vanatoare

Balta pescuit Belin Vechi - Brasov

Denumire balta pescuit :

BELIN VECHI

Judet balta pescuit:

Brasov

Localitate balta pescuit :

Belin


Posibilitati de acces la balta de pescuit BELIN VECHI

Balta este situata pe directia de mers Maierus - Belin. Inainte de a intra in Belin se face pe un drum la stnga si se merge pana la plopi. Drumul este destul de bun. Specii existente de pesti : caras, ten, stiuca, somn, rosioara, biban, babusca, platica .

Informatii si regulament pescuit la balta BELIN VECHI

taxa pescuit BELIN VECHI Taxa pescuit : 40 Lei
taxa navomodel BELIN VECHI Taxa navomodel pescuit :
taxa prinde si elibereaza BELIN VECHI Taxa pescuit (prinde si elibereaza):
numar undite Numar undite utilizate :
cantitate peste Cantitate de peste ce poate fi retinuta : Kg
perioada pescuit Perioada pescuit : 24 ore
posibilitati cazare Posibilitati de cazare :ALTE BALTI DE PESCUIT DIN Brasov
BARAJ OLTET - Oltet, Brasov
Balta se afla in vecinatatea localitatii Oltet. Drumul este destul de bun. Specii existente de pesti : avat, stiuca, crap, caras, somn, biban, oblete .
BECLEN - Fagaras, Brasov
Drumul pana la balti este destul de bun. Specii existente de pesti : caras, somn, stiuca, oblete, crap, avat, rosioara, babusca.
BELIN - Belin, Brasov
Balta se afla in vecinatatea localitatii Baraolt. Drumul este destul de bun. Specii existente de pesti : crap, caras, oblete, babusca.
CISMASU - Harman, Brasov
Balta este situata pe un cot vechi al Oltului. Drumul est edestul de bun. Specii existente de pesti : caras, crap, stiuca, rosioara.
DORIPESCO - Feldioara, Brasov
Balta se afla pe directia de mers Brasov - Feldioara, cam la aproximativ 25 km. Drumul este destul de bun. Specii existente de pesti : caras, crap, novac, fitofag, somn, stiuca. Daca se opteaza pentru pescuit "prinde si eliberea
DUMBRAVITA - Dumbravita, Brasov
Balta se afla pe directia de mers Brasov - Fagaras la aproximativ 29 km de Brasov pe paretea dreapta. Drumul este destul de bun. Specii existente de pesti : caras, crap, biban, babusca.
FANTANA CRAIESEI - Fagaras, Brasov
Balat se afla pe directia de mers Fagaras - Sibiu. Imediat la iesirea din Fagaras se face la stanga pe un drum care trece peste o cale ferata si se merge aproximativ 1 km. Drumul este destul de bun pana la balta. Specii existente
HALMEAG - Halmeag, Brasov
Balta se afla in apropierea localitatii Fagaras. Inaite de intrarea in Fagaras, se face un drum la dreapta la indicatorul Halmeag. Drumul este destul de bun. Specii existente de pesti caras, somn, crap, stiuca, oblete.
HARMAN - Harman, Brasov
Balta se afla pe directia de mers Brasov - Sfantul Gheorghe. Imediat la iesirea din Brasov dupa ce ati trecut de podul care duce spre Buzau, mergeti pe un drum forestier la stanga. Specii existente de pesti : caras, crap, oblete,
Cauti un loc de pescuit ? Scrie numele aici :


Login
Inregistrare
Resetare parola
Luni, 25 Iunie 2018
solunar pescuit iunie Solunar iunie 2018