pescuit

vanatoare

Balta pescuit Balta Lui Iancu - Sibiu

Denumire balta pescuit :

BALTA LUI IANCU

Judet balta pescuit:

Sibiu

Localitate balta pescuit :

Colun


Posibilitati de acces la balta de pescuit BALTA LUI IANCU

Balta se afla in apropierea localitatii Colun. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.

Informatii si regulament pescuit la balta BALTA LUI IANCU

taxa pescuit BALTA LUI IANCU Taxa pescuit : 30 Lei
taxa navomodel BALTA LUI IANCU Taxa navomodel pescuit :
taxa prinde si elibereaza BALTA LUI IANCU Taxa pescuit (prinde si elibereaza):
numar undite Numar undite utilizate : 4
cantitate peste Cantitate de peste ce poate fi retinuta : 5 Kg
perioada pescuit Perioada pescuit : 24 ore
posibilitati cazare Posibilitati de cazare :ALTE BALTI DE PESCUIT DIN Sibiu
BRADENI - Bradeni, Sibiu
Balta se afla in apropierea localitatii Bradeni. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
DUMBRAVA ZOO - Sibiu, Sibiu
Balta se afla in apropierea localitatii Sibiu. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, oblete, biban, babusca.
LA AMURII ALBI - Dumbraveni, Sibiu
Balta se afla in apropierea localitatii Dumbraveni. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, oblete, biban, babusca.
LIVADA TOCILE - Sibiu, Sibiu
Balta se afla in apropierea localitatii Sibiu. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
MANDRA - Mandra, Sibiu
Balta se afla in apropierea localitatii Mandra. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
MIERCUREA SIBIULUI - Miercurea sibiului, Sibiu
Balta se afla in apropierea localitatii Miercurea Sibiului. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
ORLAT - Orlat, Sibiu
Balta se afla in apropierea localitatii Orlat. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, stiuca, salau, novac, oblete, biban, babusca.
SACEL - Sacel, Sibiu
Balta se afla in apropierea localitatii Cristian. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, stiuca, salau, novac, oblete, biban, babusca.
Cauti un loc de pescuit ? Scrie numele aici :


Login
Inregistrare
Resetare parola
Luni, 19 August 2019
solunar pescuit august Solunar august 2019