pescuit

vanatoare

Balta pescuit Balta Costin - Maramures

Denumire balta pescuit :

BALTA COSTIN

Judet balta pescuit:

Maramures

Localitate balta pescuit :

Lapusel


Posibilitati de acces la balta de pescuit BALTA COSTIN

Balta se afla in apropierea localitatii Lapusel. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.

Informatii si regulament pescuit la balta BALTA COSTIN

taxa pescuit BALTA COSTIN Taxa pescuit : 50 Lei
taxa navomodel BALTA COSTIN Taxa navomodel pescuit : 30 Lei
taxa prinde si elibereaza BALTA COSTIN Taxa pescuit (prinde si elibereaza):
numar undite Numar undite utilizate : 4
cantitate peste Cantitate de peste ce poate fi retinuta : 3 Kg
perioada pescuit Perioada pescuit : 12 ore
posibilitati cazare Posibilitati de cazare :ALTE BALTI DE PESCUIT DIN Maramures
BALTA MIRCEA - Remetea chioarului, Maramures
Balta se afla in apropierea localitatii Remetea Chioarului. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
BARAJ FIRIZA - Baia mare, Maramures
Balta se afla in apropierea localitatii Baia Mare. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
BUSAG - Baia mare, Maramures
Balta se afla in apropierea localitatii Busag. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, stiuca, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
CAMPULUNG - Campulung, Maramures
Balta se afla in apropierea localitatii Campulung. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
DOUA VEVERITE - Baia mare, Maramures
Balta se afla in apropierea localitatii Baia Mare. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
MOGOSA - Baia sprie, Maramures
Balta se afla in apropierea localitatii Baia Sprie. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
SACALASENI - Sacalaseni, Maramures
Balta se afla in apropierea localitatii Sacalaseni. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
SATULUNG - Satulung, Maramures
Balta se afla in apropierea localitatii Satulung. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
Cauti un loc de pescuit ? Scrie numele aici :


Login
Inregistrare
Resetare parola
Duminica, 24 Iunie 2018
solunar pescuit iunie Solunar iunie 2018