pescuit

vanatoare

Balta pescuit Ipotesti Olt - Olt

Denumire balta pescuit :

IPOTESTI OLT

Judet balta pescuit:

Olt

Localitate balta pescuit :

Ipotesti


Posibilitati de acces la balta de pescuit IPOTESTI OLT

Locul de pescuit Ipotesti se afla pe directia de mers Slatina - Draganesti, in localitatea Maruntei se face un drum la dreapta care duce spre barajul de la Ipotesti. Specii existente de pesti : crap, caras, biban, salau, somn, babusca, oblete, platica. Drumul este asfaltat, in afara de portiunea de langa baraj, care este un drum de tara.

Informatii si regulament pescuit la balta IPOTESTI OLT

taxa pescuit IPOTESTI OLT Taxa pescuit : permis ajvps
taxa navomodel IPOTESTI OLT Taxa navomodel pescuit : permis ajvps
taxa prinde si elibereaza IPOTESTI OLT Taxa pescuit (prinde si elibereaza): permis ajvps
numar undite Numar undite utilizate la pescuit : 4
cantitate peste Cantitate de peste ce poate fi retinuta : 5 Kg
perioada pescuit Perioada pescuit : Rasarit Apus
posibilitati cazare Posibilitati de cazare la pescuit : nu
pescuit Ipotesti Olt
Ipotesti-olt_9-12-2016-21-18-40_20161205_142419.jpgALTE BALTI DE PESCUIT DIN Olt
BARAJ DRAGANESTI OLT - Draganesti, Olt
Locul de pescuit se afla pe directia de mers Slatina - Caracal, imediat pana intr-o statie peco se face un drum la dreapta, in localitatea Draganesti, dupa aproximativ 900 metri se face iar un drum la draepta care duce la locul de
BARAJ IZBICENI - Izbiceni, Olt
Balta se afla in apropierea localitatii Izbiceni. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
BARAJ RUSANESTI - Rusanesti, Olt
Balta se afla in apropierea localitatii Rusanesti. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
CAMPU MARE - Dragoesti, Olt
Balta se afla in apropierea localitatii Dragoesti. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
COLONESTI - Colonesti, Olt
Balta se afla in apropierea localitatii Colonesti. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, salau, oblete, biban, babusca.
CURTISOARA - Slatina, Olt
Balta se afla in apropierea localitatii Curtisoara. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
FAGETELU - Fagetelu, Olt
Balta se afla in apropierea localitatii Fagetelu. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
FRUNZARU - Frunzaru, Olt
Balta se afla in apropierea localitatii Frunzaru. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
GROJDIBODU - Corabia grojdibodu, Olt
Balta se afla in apropierea localitatii Grojdibodu. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
Cauti un loc de pescuit ? Scrie numele aici :


Login
Inregistrare
Resetare parola
Luni, 19 August 2019
solunar pescuit august Solunar august 2019