pescuit

vanatoare

Retete mistret

FRIPTURA DE MISTRET

FRIPTURA DE MISTRET Dupa ce se spala carnea se pune intr-un vas cu bait si se lasa la rece o zi. A doua zi se prajeste carnea in untura de porc sau ulei de floarea soarelui apoi se calesc putin legumele in uleiul (untura) ramas(a) de la carne. Se serveste cu cartofi nat FRIPTURA DE MISTRET

MISTRET CU FASOLE LA BORCAN

MISTRET CU FASOLE LA BORCAN Se spala carnea de mistret si se spala, se taie in bucatele mai mici si se pune la fiert impreuna cu zarzavatul. Se fierbe fasolea cu putina sare si piper apoi se amesteca cu carnea de mistret amestecand putin , apoi se lasa la racit. Dupa ce s-a rac MISTRET CU FASOLE LA BORCAN

MISTRET CU FASOLE SI MURATURI

mistret-cu-fasole-si-muraturi Se pune cu o zi inainte fasolea intr-o oala cu apa. In primul rand se fierbe fasolea si se schimba apa de 2 - 3 ori. Se taie carnea de mistret in bucatele mai mici si se prajesc putin intr-o tigaie inalta, se curata ceapa si morcovul si se adauga pes MISTRET CU FASOLE SI MURATURI

MISTRET CU MAZARE

mistret-cu-mazare Se curata carnea de mistret, se spala si se taie in bucati potrivite sub forma de cuburi. Se fierbe mazarea in apa cu sare daca aveti mazare cruda, in cazul in care mazarea este de la conserva trebuie doar clatita in doua ape. Se curata morcovul, cea MISTRET CU MAZARE

MISTRET CU VARZA

mistret-cu-varza Pentru preparearea retetei mistret cu varza trebuie sa spalam carnea de mistret, apoi se taie in bucatele potrivite. Se pune o cratita cu putin ulei, la incins si se calesc putin bucatile de carne. In paralel se curata varza si se toaca subtirel. in MISTRET CU VARZA

MISTRET CU VARZA DULCE SI ARDEI IUTE

Mistret-cu-varza-dulce-si-ardei-iute Se curata se se spala ceapa apoi se toaca, cubulete. Ardeiul gras se curata de seminte se spala si se toaca cubulete. Rosiile se vor toca marunt si se aseaza intr-un castron separat de ceapa si ardei. Se pune intr-o cratita putin ulei si dupa ce s-a MISTRET CU VARZA DULCE SI ARDEI IUTE

MISTRET LA CUPTOR

MISTRET LA CUPTOR Dupa ce s-a spalat carnea de mistret, se pune intr-o cratita cu apa si se baga la cuptor, la foc moale. Dupa aproximativ 2-3 ore se va aduga peste carne, vin alb, foi de dafin, sare, piper, cimbru, boia de ardei, un strop de coniac apoi se da totul l MISTRET LA CUPTOR
<< prima pagina   < inapoi  [1] 2   inainte >   ultima pagina >>



Te-ar mai putea interesa
- Retete culinare Caprioara
- Retete culinare Caprior
- Retete culinare Cerb
- Retete culinare Cocos De Munte
- Retete culinare Fazan
- Retete culinare Gasca Salbatica
- Retete culinare Grauri
- Retete culinare Gugustiuc
- Retete culinare Iepure
- Retete culinare Porumbei Salbatici
- Retete culinare Potarniche
- Retete culinare Prepelita
- Retete culinare Rata Salbatica
- Retete culinare Sitar
- Retete culinare Sturzi


Login
Inregistrare
Resetare parola
Joi, 13 Decembrie 2018
solunar pescuit decembrie Solunar decembrie 2018