despre pescuit
pescuit sportiv Acasa unde pescuim Unde pescuim anunturi gratuite Anunturi solunar Solunar contact Contact ☰ MENIU

Retete mistret

  • FRIPTURA DE MISTRET

    FRIPTURA DE MISTRET

    Dupa ce se spala carnea se pune intr-un vas cu bait si se lasa la rece o zi. A doua zi se prajeste carnea in untura de porc sau ulei de floarea soarelui apoi se calesc putin legumele in uleiul (untura) ramas(a) de la carne. Se serveste cu cartofi nat citeste tot


  • MISTRET CU FASOLE LA BORCAN

    MISTRET CU FASOLE LA BORCAN

    Se spala carnea de mistret si se spala, se taie in bucatele mai mici si se pune la fiert impreuna cu zarzavatul. Se fierbe fasolea cu putina sare si piper apoi se amesteca cu carnea de mistret amestecand putin , apoi se lasa la racit. Dupa ce s-a rac citeste tot


  • MISTRET CU FASOLE SI MURATURI

    mistret-cu-fasole-si-muraturi

    Se pune cu o zi inainte fasolea intr-o oala cu apa. In primul rand se fierbe fasolea si se schimba apa de 2 - 3 ori. Se taie carnea de mistret in bucatele mai mici si se prajesc putin intr-o tigaie inalta, se curata ceapa si morcovul si se adauga pes citeste tot


  • MISTRET CU MAZARE

    mistret-cu-mazare

    Se curata carnea de mistret, se spala si se taie in bucati potrivite sub forma de cuburi. Se fierbe mazarea in apa cu sare daca aveti mazare cruda, in cazul in care mazarea este de la conserva trebuie doar clatita in doua ape. Se curata morcovul, cea citeste tot


  • MISTRET CU VARZA

    mistret-cu-varza

    Pentru preparearea retetei mistret cu varza trebuie sa spalam carnea de mistret, apoi se taie in bucatele potrivite. Se pune o cratita cu putin ulei, la incins si se calesc putin bucatile de carne. In paralel se curata varza si se toaca subtirel. in citeste tot


  • MISTRET CU VARZA DULCE SI ARDEI IUTE

    Mistret-cu-varza-dulce-si-ardei-iute

    Se curata se se spala ceapa apoi se toaca, cubulete. Ardeiul gras se curata de seminte se spala si se toaca cubulete. Rosiile se vor toca marunt si se aseaza intr-un castron separat de ceapa si ardei. Se pune intr-o cratita putin ulei si dupa ce s-a citeste tot


  • MISTRET LA CUPTOR

    MISTRET LA CUPTOR

    Dupa ce s-a spalat carnea de mistret, se pune intr-o cratita cu apa si se baga la cuptor, la foc moale. Dupa aproximativ 2-3 ore se va aduga peste carne, vin alb, foi de dafin, sare, piper, cimbru, boia de ardei, un strop de coniac apoi se da totul l citeste tot


  • << prima pagina   < inapoi  [1] 2   inainte >   ultima pagina >>

    Te-ar mai putea interesa
    - Retete culinare Caprioara
    - Retete culinare Caprior
    - Retete culinare Cerb
    - Retete culinare Cocos De Munte
    - Retete culinare Fazan
    - Retete culinare Gasca Salbatica
    - Retete culinare Grauri
    - Retete culinare Gugustiuc
    - Retete culinare Iepure
    - Retete culinare Porumbei Salbatici
    - Retete culinare Potarniche
    - Retete culinare Prepelita
    - Retete culinare Rata Salbatica
    - Retete culinare Sitar
    - Retete culinare Sturzi