despre pescuit
pescuit sportiv Acasa unde pescuim Unde pescuim anunturi gratuite Anunturi solunar Solunar contact Contact ☰ MENIU

Retete grauri

  • GRAUR LA CIAUN

    GRAUR LA CIAUN

    Se curata graurii de pene si maruntaie apoi se pun intr-un ceaun cu o cana de apa, 3 linguri de ulei si un pahar de vin alb. Se adauga sare, piper, boia de ardei, cibru. Se fierb la foc moale cam 30-40 minute. La sfarsit se adauga 4-5 catei de usturo citeste tot


  • GRAURI CU PILAF

    GRAURI CU PILAF

    Dupa ce se curata graurii se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Se pune orezul la fiert intr-o oala cu doua cani de zeama ramasa de la fierberea graurilor si o bucatica de unt. Se adauga graurii si se lasa la fiert la foc mic inca putin. citeste tot


  • GRAURI FRIPTI

    GRAURI FRIPTI

    Graurii se jumulesc de pene, se curata de intestine, se parlesc la flacara, se pun intr-un vas cu unt apoi se pun la prajit. In untul ramas prajirii graurilor se adauga ceapa taiata, cipercile maruntite si patrunjelul verde. Se adauga o jumatate de p citeste tot


  • << prima pagina   < inapoi  [1inainte >   ultima pagina >>

    Te-ar mai putea interesa
    - Retete culinare Caprioara
    - Retete culinare Caprior
    - Retete culinare Cerb
    - Retete culinare Cocos De Munte
    - Retete culinare Fazan
    - Retete culinare Gasca Salbatica
    - Retete culinare Gugustiuc
    - Retete culinare Iepure
    - Retete culinare Mistret
    - Retete culinare Porumbei Salbatici
    - Retete culinare Potarniche
    - Retete culinare Prepelita
    - Retete culinare Rata Salbatica
    - Retete culinare Sitar
    - Retete culinare Sturzi