pescuit

vanatoare

Retete grauri

GRAUR LA CIAUN

GRAUR LA CIAUN Se curata graurii de pene si maruntaie apoi se pun intr-un ceaun cu o cana de apa, 3 linguri de ulei si un pahar de vin alb. Se adauga sare, piper, boia de ardei, cibru. Se fierb la foc moale cam 30-40 minute. La sfarsit se adauga 4-5 catei de usturo GRAUR LA CIAUN

GRAURI CU PILAF

GRAURI CU PILAF Dupa ce se curata graurii se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Se pune orezul la fiert intr-o oala cu doua cani de zeama ramasa de la fierberea graurilor si o bucatica de unt. Se adauga graurii si se lasa la fiert la foc mic inca putin. GRAURI CU PILAF

GRAURI FRIPTI

GRAURI FRIPTI Graurii se jumulesc de pene, se curata de intestine, se parlesc la flacara, se pun intr-un vas cu unt apoi se pun la prajit. In untul ramas prajirii graurilor se adauga ceapa taiata, cipercile maruntite si patrunjelul verde. Se adauga o jumatate de p GRAURI FRIPTI
<< prima pagina   < inapoi  [1inainte >   ultima pagina >>



Te-ar mai putea interesa
- Retete culinare Caprioara
- Retete culinare Caprior
- Retete culinare Cerb
- Retete culinare Cocos De Munte
- Retete culinare Fazan
- Retete culinare Gasca Salbatica
- Retete culinare Gugustiuc
- Retete culinare Iepure
- Retete culinare Mistret
- Retete culinare Porumbei Salbatici
- Retete culinare Potarniche
- Retete culinare Prepelita
- Retete culinare Rata Salbatica
- Retete culinare Sitar
- Retete culinare Sturzi


CONT UTILIZATOR
utilizator utilizator
Marti, 29 Iulie 2014
solunar pescuit iulie Solunar iulie 2014