pescuit

vanatoare

Retete fazan

FAZAN CU ROZMARIN

FAZAN CU ROZMARIN Se pune intr-un castron ulei de floarea soarelui, sare, piper, crengute de rozmarin taiat marunt, se amesteca totul bine si se unge fazanul, care a fost curatat si spalat inainte, cu compozitia rezultata, se baga intr-o tava la cuptor apoi se adauga FAZAN CU ROZMARIN

FAZAN CU SMANTANA

FAZAN CU SMANTANA Dupa ce a fost lasat la fezandare aproximativ o saptamana, se scoate fazanul si se smulg penele, parleste la flacara apoi se spala, se sterge si se freaca cu piper si cu sare apoi se taie in bucati mai mici si se prajeste in ulei de floarea soarelui FAZAN CU SMANTANA

FAZAN CU SOS DE VIN

FAZAN CU SOS DE VIN Dupa ce s-a fezandat fazanul se curata si se parleste cu flacara apoi se spala si se freaca cu sare si se lasa cam 50-60 minute.Se aseaza intr-o cratita unsa cu unt si cu un pahar de apa apoi se lasa pe foc acoperit cu un capac. Se adauga vin si un s FAZAN CU SOS DE VIN

OSTROPEL DE FAZAN

ostropel-de-fazan Se curata fazanul de pene, se eviscereaza, se spala bine si se portioneaza in bucati potrivite. Se curata morcovul, ceapa, rosiile si se taie in cubulete sau felii subtiri. Intr-o tigaie se pune putin ulei sau grasime apoi se adauga morcovul si se ca OSTROPEL DE FAZAN
<< prima pagina   < inapoi  [1inainte >   ultima pagina >>



Te-ar mai putea interesa
- Retete culinare Caprioara
- Retete culinare Caprior
- Retete culinare Cerb
- Retete culinare Cocos De Munte
- Retete culinare Gasca Salbatica
- Retete culinare Grauri
- Retete culinare Gugustiuc
- Retete culinare Iepure
- Retete culinare Mistret
- Retete culinare Porumbei Salbatici
- Retete culinare Potarniche
- Retete culinare Prepelita
- Retete culinare Rata Salbatica
- Retete culinare Sitar
- Retete culinare Sturzi


Login
Inregistrare
Resetare parola
Joi, 13 Decembrie 2018
solunar pescuit decembrie Solunar decembrie 2018