pescuit

vanatoare

Retete cerb

PULPA DE CERB LA TAVA

PULPA DE CERB LA TAVA Se spala pulpa de creb si se taie in bucatele mai mic, se pune carnea intr-un recipient unde vom mai adauga bulion sau pasta de tomate, aproximativ 1 litru de vin alb, usturoi taiat feliute, piper, sare, se amesteca totul bine apoi se lasa la marinat PULPA DE CERB LA TAVA
<< prima pagina   < inapoi  [1inainte >   ultima pagina >>



Te-ar mai putea interesa
- Retete culinare Caprioara
- Retete culinare Caprior
- Retete culinare Cocos De Munte
- Retete culinare Fazan
- Retete culinare Gasca Salbatica
- Retete culinare Grauri
- Retete culinare Gugustiuc
- Retete culinare Iepure
- Retete culinare Mistret
- Retete culinare Porumbei Salbatici
- Retete culinare Potarniche
- Retete culinare Prepelita
- Retete culinare Rata Salbatica
- Retete culinare Sitar
- Retete culinare Sturzi


Login
Inregistrare
Resetare parola
Joi, 13 Decembrie 2018
solunar pescuit decembrie Solunar decembrie 2018