despre pescuit
pescuit sportiv Acasa unde pescuim Unde pescuim anunturi gratuite Anunturi solunar Solunar contact Contact ☰ MENIU

Retete caprior

  • PULPA DE CAPRIOR LA TAVA

    PULPA DE CAPRIOR LA TAVA

    De obicei carnea de caprioarr este destul de frageda si nu mai necesita marinare inainte de preparare. Pentru preparare pulpa de caprior la tava se unge cu ulei de floarea soarelui amestecat cu putin rom, apoi se lasa sa stea 3 - 4 ore. Dupa ce a st citeste tot


  • PULPA DE CARPIOR AFUMATA

    PULPA DE CARPIOR AFUMATA

    Se spala pulpa de caprior, se scot oasele, se curata carnea de pielite, se taie in felii subtiri si late. Se pune intr-un recipient vin rosu, bulion sau pasta de toamate, sare, piper, foi de dafin, se amesteca bine totul, se pun bucatile de carne de citeste tot


  • TOCANA DE CAPRIOR

    TOCANA DE CAPRIOR

    Dupa ce a fost spalata carnea de caprior se pune la marinat, iar dupa ce se scoate de la marinat (cel putin 2 zile) se taie bucatele mai mici. Se taie morcovii, telina si patrunjelul, ceapa si se prajesc impreuna cu bucatelele de carne intr-o cratita citeste tot


  • << prima pagina   < inapoi  [1inainte >   ultima pagina >>

    Te-ar mai putea interesa
    - Retete culinare Caprioara
    - Retete culinare Cerb
    - Retete culinare Cocos De Munte
    - Retete culinare Fazan
    - Retete culinare Gasca Salbatica
    - Retete culinare Grauri
    - Retete culinare Gugustiuc
    - Retete culinare Iepure
    - Retete culinare Mistret
    - Retete culinare Porumbei Salbatici
    - Retete culinare Potarniche
    - Retete culinare Prepelita
    - Retete culinare Rata Salbatica
    - Retete culinare Sitar
    - Retete culinare Sturzi