pescuit

vanatoare

Retete caprior

PULPA DE CAPRIOR LA TAVA

PULPA DE CAPRIOR LA TAVA De obicei carnea de caprioarr este destul de frageda si nu mai necesita marinare inainte de preparare. Pentru preparare pulpa de caprior la tava se unge cu ulei de floarea soarelui amestecat cu putin rom, apoi se lasa sa stea 3 - 4 ore. Dupa ce a st PULPA DE CAPRIOR LA TAVA

PULPA DE CARPIOR AFUMATA

PULPA DE CARPIOR AFUMATA Se spala pulpa de caprior, se scot oasele, se curata carnea de pielite, se taie in felii subtiri si late. Se pune intr-un recipient vin rosu, bulion sau pasta de toamate, sare, piper, foi de dafin, se amesteca bine totul, se pun bucatile de carne de PULPA DE CARPIOR AFUMATA

TOCANA DE CAPRIOR

TOCANA DE CAPRIOR Dupa ce a fost spalata carnea de caprior se pune la marinat, iar dupa ce se scoate de la marinat (cel putin 2 zile) se taie bucatele mai mici. Se taie morcovii, telina si patrunjelul, ceapa si se prajesc impreuna cu bucatelele de carne intr-o cratita TOCANA DE CAPRIOR
<< prima pagina   < inapoi  [1inainte >   ultima pagina >>



Te-ar mai putea interesa
- Retete culinare Caprioara
- Retete culinare Cerb
- Retete culinare Cocos De Munte
- Retete culinare Fazan
- Retete culinare Gasca Salbatica
- Retete culinare Grauri
- Retete culinare Gugustiuc
- Retete culinare Iepure
- Retete culinare Mistret
- Retete culinare Porumbei Salbatici
- Retete culinare Potarniche
- Retete culinare Prepelita
- Retete culinare Rata Salbatica
- Retete culinare Sitar
- Retete culinare Sturzi


Login
Inregistrare
Resetare parola
Joi, 13 Decembrie 2018
solunar pescuit decembrie Solunar decembrie 2018