BORS DE STIUCA |
Tocam ardeiul si ceapa marunt si le calim cu putin ulei. Cand sunt aproape moi, turnam peste cca 1 litru de apa, apoi taiem bucatile , zarzavaturile si le punem in apa. Cand supa de legume este aproape fiarta, punem borsul, orezul si bucatile de stiu citeste tot |
CIORBA DE PERISOARE DIN STIUCA |
Zarzavatul si ceapa, rasa prin razatoare cu gauri mari, se calesc 2 min cu 2 linguride ulei. Apoi totul se stinge cu 11/2 l supa de peste clocotita si se lasa sa fiarba pina cind se pregatesc perisoarele. |
CIORBA DE PESTE STIUCA |
Se curata de solzi stiuca si de maruntaie si se spala bine sub jet de apa. Se taie apoi in bucati potrivite. Se curata si se spala legumele apoi se dau prin razatoarea mare sau se toaca cu cutitul in bucatele mici. Se pune intr-o cratita uleiul si se citeste tot |
CIORBA DE STIUCA |
Se pun 4 litri apa pe foc cu putin ulei.Se toaca legumele si se pun la fiert in apa care fierbe. |
CIORBA DE STIUCA DREASA |
Morcovii si ceapa se curata, se spala, se taie julien si se calesc in ulei, prin inabusire, pana ce incep sa se inmoaie. Se adauga faina si se face ca un sos. Se stinge cu apa clocotita, si se continua fierberea. |
CIORBA DE STIUCA PROASPATA |
Se curata stiuca de solzi si intestine; se spala, se portioneaza si se sareaza. |
FILE DE STIUCA CU CARTOFI |
Se spala pestele se curata de eventualele oasele ramase, de pielite ramase dupa taiere. Se lasa putin la zvantat apoi se da cu sare si piper. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie rondele de 3-5 mm grosime. Se unge o tava cu ulei si se ase citeste tot |
<< prima < inapoi [1] 2 3 inainte > ultima >> |
Adauga reteta culinara cu specific pescaresc |