FILE DE MACROU CU CARTOFI |
Se spala pestele se curata de eventualele oasele ramase, de pielite ramase dupa taiere. Se lasa putin la zvantat apoi se da cu sare si piper. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie rondele de 3-5 mm grosime. Se unge o tava cu ulei si se ase citeste tot |
MACROU CU CASCAVAL LA CUPTOR |
Se curata pestele de maruntaie, apoi se spala bine, se lasa putin sa se zvante apoi se da cu piper si sare. Se aseaza intr-o tigaie cu ulei incins apoi se prajestela foc mic pe ambele parti. |
PESTE PRAJIT MACROU |
Se curata si se spala macroul, dupa care se taie in bucati potrivite, in cazul in care pestele mai mare. Pestele se pune la zvantat, pe servetele de hartie sau pe un prosop de bucatarie. Intr-o farfurie intinsa se pune faina de grau, malaiul si pu citeste tot |
SALATA CU MACROU |
Se spala salata, se scurge bine de apa, se taie fasii mai mari si se aseaza pe o farfurie plata. Se adauga ceapa taiata rondele, iar printre ele se aseaza ardeii cu varful spre centru. Macroul se taie bucatele si se aseaza peste ceapa din mijloc, apo citeste tot |
SALATA DE MACROU AFUMAT |
Macroul afumat se trece prin masina de tocat impreuna cu merele curatate de coaja si seminte, ceapa si franzela.
|
<< prima < inapoi [1] inainte > ultima >> |
Adauga reteta culinara cu specific pescaresc |