SALATA DE ICRE DE BIBAN |
Daca icrele de biban au fost tinute in sare, se vor pune la desarat intr-un vas cu apa aproximativ 40 de minute, apoi se scot din apa si se scurg printr-un tifon. Se iau feliile de paine si se stropesc cu lapte, apoi se sfarama bine. Intre timp se pu citeste tot |
SARAMURA DE PESTE BIBAN |
Pentru saramura de peste biban este necesara o tava pe care se aseaza un strat gros de sare cam de 3-4 milimetrii. Dupa ce a fost eviscerat si spalat, bibanul se aseaza in tava pe stratul de sare. Cand este gata, pestele se curata crusta de sare, p citeste tot |
SARAMURA DE PESTE BIBAN LA GRATAR |
Pentru saramura de peste biban la gratar, avem nevoie de o tava sau o tigaie intinsa, pe care se presara un strat de sare mare. Se eviscereaza bibanul, se spala si se lasa putin la zvantat, sau se sterge cu un prosop de hartie pentru a elimina excesu citeste tot |
<< prima < inapoi 1 [2] inainte > ultima >> |
Adauga reteta culinara cu specific pescaresc |