PESTE MARINAT BABUSCA |
Se curata pestele de solzi, se eviscereaza si se spala bine, apoi se lasa putin la zvantat. Se sareaza pestele apoi se presara cu piper negru macinat. Se pune o tigaie pe foc si se da pestele prin faina de grau, apoi se pune pestele in tigaie si se citeste tot |
PESTE PRAJIT BABUSCA |
Se curata si se spala babusca, dupa care se taie in bucati potrivite, in cazul in care pestele mai mare. Pestele se pune la zvantat, pe servetele de hartie sau pe un prosop de bucatarie. Intr-o farfurie intinsa se pune faina de grau, malaiul si pu citeste tot |
SALATA CU BABUSCA |
Se spala salata, se scurge bine de apa, se taie fasii mai mari si se aseaza pe o farfurie plata. Se adauga ceapa taiata rondele, iar printre ele se aseaza ardeii cu varful spre centru. Babusca se taie bucatele si se aseaza peste ceapa din mijloc, apo citeste tot |
SALATA DE BABUSCA SARATA |
Babusca se taie felii cu latimea de 1 cm. Cartofii se fierb si se taie felii subtiri. Ceapa se taie pestisori si se fierbe 10 min. in apa amestecata cu otet. Fasolea se fierbe separat, schimbandu-se 2 ape in timpul fierberii, apoi se scurge. Cast citeste tot |
SARAMURA DE PESTE BABUSCA |
Pentru saramura de peste babausca este necesara o tava pe care se aseaza un strat gros de sare cam de 3-4 milimetrii. Dupa ce a fost eviscerata si spalata, babausca se aseaza in tava pe stratul de sare. Cand este gata, pestele se curata crusta de s citeste tot |
<< prima < inapoi [1] inainte > ultima >> |
Adauga reteta culinara cu specific pescaresc |